admin

Admin
Admin
Moderatör
Kayıtlı kullanıcı
Vaktin Yoksa Oku (Piranha Özeti):\n
  • \n
  • İndirimler yalan! Müşterini sepetinde tutan şey, ücretsiz kargo. Nokta.\n
  • Kargo bedeli eşiğini ortalama sepet değerinin biraz üzerine kur, daha çok satsın. Bu basit numara dehası!\n
  • BNPL (Şimdi Al Sonra Öde) sandığın kadar masum değil; gizli ücretler öldürücü bir sepet terki nedeni.\n
  • Şeffaflık kraldır! Gizli ücretleri en başta göster, terk oranını ışık hızıyla düşür.\n
  • Sosyal ticaretin yeni para birimi: Güven! Müşterini rahat ettir, o sana parayı getirsin.\n
\n\nBiliyor musun, o son saniye vazgeçen müşterilerin aslında senin hatan. Evet, senin! Yıllardır bu dijital bataklıkta boğuşan bir SEOKILLER olarak itiraf ediyorum: Ben de defalarca o 'Sepeti Tamamla' butonuna bir tık kala kaybettim onları. Ta ki o acı gerçeği keşfedene kadar: O parlak indirimlerin, göz boyayan kampanyaların aslında birer illüzyon olduğunu, beyninize fısıldanan bir yalan olduğunu... Google Keşfet'in manşetlerine düşeceğin bu destansı rehberde, yıllardır senden saklanan dönüşüm oranı sırlarını faş ediyorum. Hazır mısın, çünkü bildiğin her şey değişmek üzere!\n\nO İndirimler Bir Yalan mı? Sepet Terkinin Karanlık Bilimi\n\nKaç kere o 'Sepeti Tamamla' butonuna bir tık kala müşterini kaybettin? Yalan söyleme, hepimiz o acıyı tattık. Benim Piranha ekibimin acımasız analizleri ve Shopify'ın 2026 verileri tek bir şeyi haykırıyor: Müşteriyi yakalamanın yolu, düşündüğün gibi 'daha fazla indirim' sunmaktan geçmiyor. TikTok Shop, Instagram Checkout ve YouTube Shopping gibi dev platformlarda sepet terki oranları düşündüğünden çok daha vahşi. Gerçek sır, psikolojide yatıyor. Müşterinin aklındaki

e96e9619-generated-image-march-24-2026-4_24pm.jpg

Geri