Wulin2 Efsanesi Yeniden mi Canlanıyor? O 'Kayıp' Kod Meğer Neyi Gizlemiş!

geveze

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
VAKTİN YOKSA OKU:\n
  • \n
  • 2015'ten kalma Wulin2 sunucu dosyaları ortaya çıktı, ancak 'altın madeni' bekleyenleri büyük bir hayal kırıklığı bekliyor.\n
  • Kaynak kodunun olmaması, bu dosyaları basit bir nostalji tetikleyici olmaktan öteye taşıyamıyor.\n
  • Gerçek bir Wulin2 private server hayali için çok daha fazlası gerekiyor: client uyumu, veritabanı, bug giderme ve uzman C++ bilgisi.\n
  • Bu 'keşif', eski MMORPG'lerin sunucu geliştirme zorluklarını ve beklenti yönetimini bir kez daha gösterdi.\n
\n\nYıl 2015'ti. MMO dünyasının tozlu raflarına kaldırıldığını düşündüğümüz Wulin2'nin adı, internetin karanlık dehlizlerinden yükselen bir fısıltıyla yeniden anılmaya başlandı: Birileri, oyunun 'kayıp' sunucu dosyalarını bulduğunu iddia ediyordu! Ragezone gibi forumlarda anlık bir heyecan dalgası esti. Wulin2 server files başlığı altında paylaşılan o 'qpackage.2015-06-26.tgz' isimli dosya, kimilerine göre oyunun küllerinden doğuşu, kimilerine göre ise geçmişe duyulan bir özlemin dijital kanıtıydı. Ben de o dönemde, bir Wulin2 müptelası olarak, gözlerim faltaşı gibi açılmış, klavyemin başında nefesimi tutmuştum. Acaba bu, yıllarca beklediğimiz Wulin2 private server hayallerimizin gerçekleşeceği an mıydı?\n\nKayıp Hazine mi, Tozlu Kalıntılar mı?\n\nİtiraf edeyim, ilk başta ben de umutlandım.

maskable_icon_x512.webp

813597.jpg

Geri