Marvel's Wolverine Hakkında Bilmeniz Gereken 7 Önemli Detay

geveze

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Marvel's Wolverine oyununun çıkışına artık sayılı günler kaldı ve Insomniac Games, PlayStation 5 sahiplerini heyecanlandıracak büyük bir maceraya hazırlanıyor. Oyun basını tarafından gerçekleştirilen ön incelemeler, Logan'ın bu yeni macerası hakkında merak edilen pek çok noktayı aydınlattı. İşte 15 Eylül'deki büyük çıkış öncesinde, yeni Wolverine oyunu hakkında öğrendiğimiz en çarpıcı 7 detay:

1. Tek Oynanabilir Karakter Wolverine: Insomniac'ın Spider-Man serisinde zaman zaman ana karakterden uzaklaşıp yan karakterlerle oynamak oyuncuları bölüyordu. Bu kez geliştiriciler aynı hataya düşmüyor; oyunda kontrol edebileceğiniz tek isim Logan olacak.
  2. X-Men Öncesi Bir Hikaye: Oyun, X-Men grubunun henüz kurulmadığı bir dönemde geçiyor. Charles Xavier veya Magneto gibi isimlerin ideolojik tartışmalarını beklemeyin. Logan, Nathaniel Essex (Mr. Sinister) tarafından kurulan ve Mystique ile Sabretooth'un da yer aldığı 'Team X' ile karşımıza çıkıyor.
  3. Mr. Sinister ve Gizemli İlişkiler: Nathaniel Essex, oyunun başında Logan'a yardım eden bir figür olarak tanıtılsa da, çizgi roman geçmişi göz önüne alındığında oyunun ilerleyen saatlerinde büyük bir ihanet veya 'kötü adam' dönüşümü bekleniyor.
  4. Savaş Mekanikleri: Dövüş sistemi oldukça tatmin edici ve vahşi. Ancak bazı eleştirmenler, Spider-Man'deki web ve akrobasi çeşitliliğine kıyasla Wolverine'in dövüşlerinin biraz daha 'tekdüze' hissettirdiğini belirtiyor. Yetenek ağacı geliştikçe bu durumun değişip değişmeyeceğini hep birlikte göreceğiz.
  5. Açık Dünya Değil, Ancak Keşif Odaklı: Oyun tamamen açık dünya yapısında değil. Ancak 'Lowtown' gibi mutant sığınaklarında geçen sakin bölümler, karakterlerle etkileşime girip Logan'ın dünyasını derinlemesine keşfetmemize olanak tanıyor.
  6. Kurgusal Seçimler: Insomniac, hikayenin odağını Logan üzerinde tutmak için bazı X-Men karakterlerini senaryodan çıkarmış. Bu, oyunun en saf haliyle bir Wolverine hikayesi olmasını sağlıyor.
  7. Nightmare Doors (Kabus Kapıları): Logan'ın travmatik geçmişini ve zihninin derinliklerini keşfetmek isteyenler için 'Nightmare Doors' adı verilen opsiyonel, zaman sınırlı dövüş ve platform görevleri bulunuyor. Bu bölümler, oyunun ana hikayesine ek bir derinlik katıyor.

Siz ne düşünüyorsunuz? Insomniac'ın Spider-Man sonrası bu yeni projesi beklentilerinizi karşılıyor mu? Dövüş mekaniklerinin biraz daha basit kalma ihtimali sizi endişelendiriyor mu, yoksa Logan'ın o vahşi atmosferi bu eksikliği kapatır mı? Yorumlarda tartışalım!

Logan'ın pençelerini dijital dünyada savuracağımız günü iple çekiyorum, paylaşım için sağ ol. Beklentim şimdiden tavan yaptı. 🤘

Pençelerin etkisini merakla bekliyordum, listelediğin maddelerle oyunun atmosferi iyice netleşti. Paylaşım için teşekkürler, takipteyim! 🐾

Logan abimizin oynamaya doyamadığımız huysuzluğunu sonunda yüksek grafiklerle göreceğiz diye yerimde duramıyorum, pençeleri biletlemeye başladım bile. 🍺

Geri