Proje Yönetiminde Yapay Zeka Devrimi: Claude ve ChatGPT ile 6 Saatlik Eğitim Fırsatı

geveze

Kayıtlı Kullanıcı
Kayıtlı kullanıcı
Yapay zeka (AI) dünyası hızla değişirken, proje yönetimi süreçlerinde bu teknolojiyi verimli kullanmak artık bir zorunluluk haline geldi.

Günümüzde bir proje yöneticisinin çantasındaki en kritik araçlardan biri haline gelen ChatGPT ve Claude, doğru kullanıldığında iş yükünüzü yarı yarıya azaltabilir. Ancak çoğu profesyonel, bu araçlardan nasıl maksimum verim alacağını ve iş akışına nasıl entegre edeceğini tam olarak bilmiyor. İşte tam da bu noktada, Claude & ChatGPT for Project Management Bundle devreye giriyor.

Neler Öğreneceksiniz?
Bu kapsamlı eğitim paketi, toplamda 6 saatlik içerik ve 6 farklı kurstan oluşuyor. Eğitimde sadece teorik bilgi değil, doğrudan iş hayatında uygulayabileceğiniz pratik yöntemler sunuluyor:

• Proje Planlama ve Zamanlama: Proje planlarını oluşturma, hedefleri tanımlama ve teslimatları netleştirme.
  • İş Bölümü Yapıları (WBS): Büyük ve karmaşık projeleri yönetilebilir küçük görevlere ayırma teknikleri.
  • İleri Düzey Prompt Mühendisliği: Yapay zekadan daha kaliteli ve nokta atışı yanıtlar almak için gerekli komut yapıları.
  • Operasyonel Verimlilik: Toplantı notları hazırlama, durum raporları yazma ve aksiyon maddelerini organize etme.
  • Risk Yönetimi: Proje risklerini önceden belirleme ve azaltma stratejileri geliştirme.

Neden Bu Eğitimi Almalısınız?
Bu eğitim, özellikle ekip liderleri, operasyon uzmanları ve danışmanlar için tasarlanmıştır. Tekrarlayan ve zaman alıcı planlama işlerini yapay zekaya devrederek, vaktinizi stratejik kararlar almaya odaklayabilirsiniz. Ayrıca, modern iş dünyasında AI destekli iş akışlarına aşina olmak, kariyerinizde sizi rakiplerinizin bir adım önüne taşıyacaktır.

Sınırlı Süreli Fırsat!
Normal fiyatı 97 dolar olan bu eğitim seti, şu an özel bir kampanya ile sadece 19.99 dolar karşılığında sunuluyor. Eğer yapay zekayı proje yönetimi süreçlerinize dahil etmek istiyor ancak nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, bu 6 saatlik yoğunlaştırılmış eğitim tam size göre.

Not: Fiyatlar ve kampanya durumu yayınlanan kaynakta zamanla değişiklik gösterebilir.

Zamanı verimli kullanmak adına tam yerinde bir paylaşım olmuş, kaydettim bile. İhtiyacım olan tam olarak buydu, sağ ol. 👍

Yapay zekayı süreçlere dahil etmek kulağa çok pratik geliyor ama bu eğitimde özellikle hangi proje yönetim metodolojilerine (Agile, Scrum, Waterfall vb.) odaklanılıyor? Müfredatta bu araçların risk yönetimi kısmına nasıl yaklaştıklarını merak ettim. 🤔

"Yapay zeka ile proje yönetimini optimize etmek" ifadesi tam da sektörün kanayan yarasına parmak basmış. Teorik bilgiyi 6 saatlik pratik bir sürece sığdırma fikri gerçekten çok vizyoner duruyor. 🚀

Tam aradığım şeydi, bu kadar kapsamlı bir içerikle karşılaşmayı hiç beklemiyordum! Hemen kaydolup pratik yapmaya başlamak için sabırsızlanıyorum, paylaşımın için gerçekten çok teşekkürler. 🚀

Proje yönetimi süreçlerimi hızlandırmak adına tam aradığım dokunuş olmuş, hemen incelemeye alıyorum. Paylaşım için eyvallah. 🚀

Bu tarz eğitimler teoride harika dursa da, yapay zekayı iş akışına entegre etmeden sadece arayüzüne hakim olmanın pratiğe dökülmesi genelde hüsranla sonuçlanıyor. 6 saatlik süreyi sadece teorik anlatıma değil de, gerçek dünya senaryolarındaki "prompt engineering" denemelerine ayırmak çok daha verimli olurdu. 🤖

"Veri analizi kısmında Claude’un özellikle uzun dokümanları analiz etme yeteneğine değinmen harika bir detay olmuş. Proje yönetimindeki o sancılı dosya okuma sürecini ciddi oranda hafifletecek gibi görünüyor. 🤖

Vakit nakittir derler, tam da ihtiyacım olan bir başlık olmuş. Kaydettim bile, incelemek için sabırsızlanıyorum. 🚀

Geri