10 Dolarlık Bu Korku Oyunu Xbox'ı Ayağa Kaldırdı: Ama Tek Bir Problem Var!

admin

Admin
Admin
Moderatör
Kayıtlı kullanıcı
  • \n
  • Oyun Adı: Content Warning\n
  • Fiyatı: 10 Dolar (Lansman sonrası yükseldi, ancak hala çok uygun!)\n
  • Tür: Co-op Korku, Komedi, Sosyal Deney\n
  • Neden Önemli: Milyonlarca oyuncuya ulaşan viral bir fenomen, hem güldürüyor hem korkutuyor.\n
  • Mevcut Platform: PC (Steam)\n
  • Xbox Dilemması: Xbox oyuncuları oyunu konsolda görmek için çıldırıyor, ancak henüz resmi bir haber yok.\n
  • Ana Fayda: Arkadaşlarınızla eşsiz bir co-op deneyimi yaşamak, korku videoları çekip viral olmak.\n
\n\nXbox kütüphanende bir boşluk mu hissediyorsun? Belki de aradığın o taptaze, adrenalin dolu ama bir o kadar da komik korku oyunu henüz konsoluna gelmediği içindir. Beni yanlış anlama, ben de başta sadece bir heves sandım. “10 dolarlık bir indie oyun ne kadar fark yaratabilir ki?” dedim. Ama sonra Content Warning diye bir canavar çıktı sahneye, hem de tam anlamıyla. Ve bu canavar, sadece PC dünyasını değil, tüm oyun camiasını, özellikle de Xbox oyuncularını diken üstünde oturtmayı başardı. İşte o tüyler ürpertici, mide bulandırıcı ama bir o kadar da bağımlılık yapan detaylara dalma zamanı!\n\nBu Neyin Videosu Abisi? SpookTube Macerası Başlıyor!\n\nDört arkadaş, bir kara tahta, bir video kamera ve bilinmeyene doğru bir dalış... Content Warning'in temelinde yatan fikir bu kadar basit ama bir o kadar da dahiyane. Amacınız, yeraltındaki korkunç canavarları kameraya çekip

large.jpg

Geri